A-
A
A+
A
A
Звичайна версія сайту
Повернутись на головну сторінку

Як підготувати антикорпрограму онлайн: нові методичні матеріали

Як підготувати антикорпрограму онлайн: нові методичні матеріали

Нові функції – нові методичні матеріали

Національне агентство презентує два нових гайди (настанови) для уповноважених осіб органів, які приймають антикорупційні програми. Обидва вони присвячені новій можливості уповноважених осіб розробляти антикорупційні програми онлайн в особистих кабінетах на цьому Порталі.

1. Відеогайд "Як підготувати антикорупційну програму онлайн?"

Переглядаючи відео, уповноважені матимуть змогу на власні очі побачити усю послідовність дій, які необхідні для підготовки антикорупційної програми онлайн.


2. Графічний гайд (настанова) для розробки антикорупційних програм онлайн

За аналогією з відеогайдом графічний демонструє, як взаємодіяти з коструктором антикорупційних програм в особистому кабінеті на Порталі.


Нагадаємо, що Національне агентство запустило в промислову експлуатацію новий модуль на Антикорупційному порталі уповноважених осіб (Порталі доброчесності). Відтепер уповноважені особи з питань запобігання та виявлення корупції можуть створити антикорупційні програми для власних організацій онлайн – зручно, доступно та обізнано.

Скористатися модулем можна в особистому кабінету уповноваженої особи на Антикорупційному порталі після аутентифікації за допомогою КЕП організації за посиланням: https://antycorportal.nazk.gov.ua/account/login/.

контакт-центр
+38 (044) 200-06-94
працює з 9:00 до 18:00
контакт-центр
контакт-центр