A-
A
A+
A
A
Звичайна версія сайту
Повернутись на головну сторінку

НАЗК запустило нову функцію Антикорупційного порталу

НАЗК запустило нову функцію Антикорупційного порталу

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) запустило в промислову експлуатацію новий модуль на Порталі доброчесності (Антикорупційному порталі) для уповноважених осіб.

Новий модуль Порталу стане орієнтиром та провідником для уповноважених. Він крок за кроком вестиме через процедуру оцінювання корупційних ризиків та планування заходів політики доброчесності (антикорупційної політики) відомства, надаватиме корисні підказки. В результаті процес створення програм стане якіснішим.

Скористатися модулем можна в особистому кабінеті уповноваженої особи на Порталі після аутентифікації за допомогою КЕП організації за посиланням: https://antycorportal.nazk.gov.ua/account/login/.

Для того, щоб користувачі Порталу швидше опанували нові функції, НАЗК випустило допоміжний гайд (настанову) для розробки програм онлайн. Він доступний за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1NyE8oXx9XAAiSIQzaaIIu-IaaBucLu0x/view?usp=sharing.

“Цифровізація та інновації – це ключ до доброчесності та ефективного запобігання корупції. А новий модуль Порталу – яскравий приклад того, як сучасні технології можуть сприяти розбудові доброчесних організацій у публічній сфері”, – зазначив Голова НАЗК Олександр Новіков.

Нагадаємо, НАЗК розробило «Посібник для керівника» – комплексний практичний документ із системної розбудови доброчесних та ефективних організацій у публічній і приватній сферах, а, отже, і всій країні. Документ містить корисні додатки, зокрема рекомендовані вимоги до уповноважених осіб – інституту, котрий забезпечує експертизу й координацію антикорупційної політики керівника організації.

контакт-центр
+38 (044) 200-06-94
працює з 9:00 до 18:00
контакт-центр
контакт-центр