A-
A
A+
A
A
Звичайна версія сайту
Повернутись на головну сторінку

"Посібник для керівника": новий інструмент розбудови доброчесності в організаціях

Не тільки мріємо про доброчесну владу, а й діємо!

У НАЗК ми не лише перевіряємо, але й виступаємо надійним партнером для тих, хто прагне розвивати ефективні організації на засадах доброчесності. Наша ціль - не просто закликати до змін, а надавати конкретні інструменти для реалізації цих змін.

Тому НАЗК розробило "Посібник для керівника" - це комплексний практичний документ, який базується на системній розбудові доброчесних (ефективних) організацій. Посібник включає послідовні кроки та приклади вдалих практик, розроблені на основі досвіду ООН, ОЕСР, Світового банку та КМБШ. В основу посібника лягла Модель Рівнів Зрілості Доброчесності (Запобігання Корупції) в Організації - потужний інструмент для тих, хто бажає підходити системно та ефективно до розбудови доброчесності в своїй організації.

Цей посібник буде особливо корисним для керівників публічних та приватних організацій, які прагнуть зробити свою організацію не лише ефективною, але й доброчесною. Зокрема, він буде корисним уповноваженим особам з питань запобігання та виявлення корупції. Ми закликаємо ознайомитись з цим посібником кожного, хто бажає зрозуміти, як з точки зору системного стратегічного мислення можна організувати роботу із запобігання корупції. Разом ми можемо змінити Україну та світи.

https://drive.google.com/file/d/1s3EyB8lfexBrpFXdl...

контакт-центр
+38 (044) 200-06-94
працює з 9:00 до 18:00
контакт-центр
контакт-центр