A-
A
A+
A
A
Звичайна версія сайту
Повернутись на головну сторінку

Реєстрація на тренінг для уповноважених "Організація роботи з декларування у державному органі" розпочалася

Реєстрація на тренінг для уповноважених

Антикорупційні уповноважені відіграють одну з ключових ролей у донесенні актуальної інформації до суб’єктів декларування. Тому НАЗК розпочинає серію освітніх заходів для антикорупційних уповноважених про організацію кампанії декларування.

Так, 2 лютого стартує короткострокова програма підвищення кваліфікації «Організація роботи з декларування у державному органі».

Програма буде організована НАЗК у співпраці з Українською школою урядування та передбачатиме підвищення кваліфікації уповноважених, які працюють у:

  • міністерствах;
  • інших центральних органах виконавчої влади та державних органах, повноваження яких поширюються на всю територію України;
  • обласних державних адміністрацій;
  • обласних рад.

Навчання допоможе антикорупційним уповноваженим актуалізувати знання щодо заповнення та подання е-декларацій, а також дізнатися про ключові зміни до Роз'яснень НАЗК з вимог е-декларування, які були внесені у зв‘язку зі змінами до законодавства.

Також уповноважені отримають методичні матеріали, необхідні для навчання уповноважених своїх територіальних (міжрегіональних) органів.

Для реєстрації необхідно перейти за посиланням: https://forms.gle/4xAeRKEPWSj6o6EF6

Реєстрація відкрита до 24 січня 2022 року, 15.00.

Уповноважені, які пройдуть всі етапи навчання, отримають сертифікат про підвищення кваліфікації від Української школи урядування.

Для тих, хто не зможе долучитися до навчання, всі матеріали будуть поширені у Базі знань НАЗК та надіслані на електронну адресу.

контакт-центр
+38 (044) 200-06-94
працює з 9:00 до 18:00
контакт-центр
контакт-центр